Amíg mifelénk már az is hír, ha a villamossínek felpúposodnak a nagy melegben, az Egyesült Államokban most uralkodó hőhullámot már az aszfalt sem bírja. Az alábbi videón egy olyan részt nézhetünk meg, ahol a meleg miatt felpúposodott az aszfalt.

A Wisconsin államban található Eau Claire közelében futó Highway 29-esen (amelynek az építését egyébként nemrég fejezték be) felpúposodott az aszfalt, amire az autóvezetők figyelmét jó előre kihelyezett táblákkal, és az úthiba mellett felállított narancssárga jelzőzászlókkal hívták fel. A videón látható szabadidő-autó vezetője nem vette komolyan a dolgot, és valószínűleg a tempomattal korábban beállított tempóval hajtott neki a púpnak. Az eredmény egy olyan ugrás, amely még a Hazárd megye lordjai sorozatban is kiemelt helyet kapott volna. Nem tudjuk, megsérültek-e az érintett jármű utasai a rövid repülést követően, az autó biztos nagyobb javításra szorul ezek után.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!