Pofás az orr, az oldalablakok azonban nagyon árulkodnak arról, hogy ez itt nem egy igazi Ferrari Pofás az orr, az oldalablakok azonban nagyon árulkodnak arról, hogy ez itt nem egy igazi Ferrari

A Toyota Celica önmagában egész használható sportkocsi, van egy jó motorja, elöl el lehet férni benne és örökölte a cég többi autójának legendás megbízhatóságát. Aki azonban igazán szemrevaló autót akar varázsolni belőle, az vagy Fast and Furious irányba megy, vagy Ferrari utánzatot épít belőle.

Az utastérben csak a műszeregység változott Az utastérben csak a műszeregység változott

Igazából azonban nem ez a helyes megközelítése a dolognak. Ez egy Ferrari, amibe könnyebben be tud szállni a fájós derekú nyugdíjas milliomos, akit ráadásul nem fog otthagyni az út szélén az autó. Az SBC Kitcars által készített utánzat orra és fara egész megtévesztő, igazából csak a kettő közötti résszel vannak bajok.

Hátulról nézve nem is olyan szörnyű az eredmény Hátulról nézve nem is olyan szörnyű az eredmény

Nagyon árulkodó az oldalablak formája, és a kerekek fölött is túlságosan húsos a karosszéria. Mindez nem lenne baj, ha nem 45 000 dollárt kérnének az átépítő készletért, ami a valóságban csak néhány, üvegszálas műanyagból megformált karosszériaelemet és üvegtáblát tartalmaz. Arra azonban tökéletes példa az autó, egy kis munkával és fantáziával mit lehet kihozni egy Toyota Celicából.