Addig üsd a vasat, amíg meleg. Red Bullra és Renault-ra fordítva ez annyit tesz, hogy addig kell elkészíteni a Renault Mégane RS RB8-as limitált szériát, amíg még úgy-ahogy tartja magát az autó a Formula-1-ben, és ők az aktuális világbajnokok. Mármint Infinitiként, hiszen a Renault csak motorszállító…

Másról nem nagyon lehet írni az újdonsággal kapcsolatban, hiszen minimálisak a változások a szériaautóhoz képest, egészen pontosan az egyedi, sötétkék fényezésben merül ki az egyediség. Van még néhány matrica, néhány ezüst karosszéria-kiegészítő kívül. A küszöbborításon, a Recaro kagylóüléseken is ott a Red Bull csapat logója. Az R-Link fejegység üdvözlőképernyőjét is módosították, és a telemetriai adatokat már 3D-s grafikával is meg tudja jeleníteni a kijelző.

Természetesen a Cup csomagot is megkapja az autó, amely annyira limitált széria, hogy még a Renault se tudja, hány darabot fognak gyártani belőle. Nincs előre meghatározott darabszám, csak annyit mondtak el, hogy 26 országban lehet majd választani a Renault Mégane RS RB8-ast mostantól egészen szeptember 30-ig. Magyar ár még nincs, Franciaországban 36 000 euró a belépődíj a Red Bull világába.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!