Épp egy hete, hogy a Volkswagen elkezdte a Beetle Convertible forgalmazását Németországban, máris piacra dobták az első limitált szériát. Az Exclusive névre hallgató csomagot a Volkswagen R GmbH dolgozói állították össze.

Két felszereltséghez, a Sport illetve a Design szinthez lehet kérni a leginkább belső átalakításokat tartalmazó Exclusive csomagot, de azért van 18 colos polírozott könnyűfém felni, vagy extraként 19 colos – feketére vagy fehérre fényezve. Rozsdamentes acél küszöbborításokon átlépve lehet bejutni az utastérbe, ahol három színű (PepperBeige, Amber Brown és Fekete), gyémánt varrású bőrkárpit közül lehet választani. A műszerfal, a kormány, a váltókar és kézifékkar fekete bőr borításának varrását kontrasztos színű cérnával végzik. A padlószőnyeg és az ajtó/oldalkárpit bőr hatású anyaggal van beborítva.

Mindössze két kombinációban létezik a VW Beetle Exclusive modell, a Design felszereltségre épülő a 105 lóerő 1.2 TSI-vel jön, a Sport szintre felépített meg a 160 lóerős, 1,4-es turbós-kompresszoros benzinessel létezik. A karosszéria színén kívül azt kell még eldöntenie a kedves vásárlónak, hogy a zárt, vagy a vászontetős karosszériát kéri.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!