Megkapta az aktuális Renault családi arcot a Fluence elnevezésű, alsó-középkategóriás limuzin, és ezen kívül a motorkínálatban is jelentős változások történtek.

A nagyobb méretű márkajelzés mellett LED-es nappali menetfények is jelzik a modellév-váltást a Renault Fluence esetén, hátul átalakították a lámpákat, oldalról az áttervezett könnyűfém felnik jelentik a változást. Az utastérben új, részben digitális műszeregység, kárpitok, új fejegység (bluetooth és USB/vonalbemenet) jelentik a változást, a csúcsváltozatokban az R-Link kommunikációs eszköz is benne van.

Teljesen új fejlesztésű 1,6-os benzinest kap az autó, a teljesítmény 115 lóerő, extraként fokozatmentes automatikus váltót is lehet hozzá kérni – ez esetben 6,4 l/100 km a szabványos fogyasztás. Az 1.5 dCi-hez dupla kuplungos váltó is kérhető, és néhány piacon a 130 lóerős 1.6 dCi-vel is megvásárolható lesz a felfrissített Renault Fluence. Törökországban januártól kapható, 2013 folyamán 55 országban indul majd meg a forgalmazás.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!