Az olyan hétköznapi dolgoktól kezdve, mint az AMG karosszéria-kiegészítők, a látványosabbnál látványosabb felniken át egészen a praktikus extrákig, úgymint tetőbox terjed a Mercedes CLA-hoz elérhető gyári tartozékok sora. És vannak kozmetikumok is.

A mintegy 170 tételt tartalmazó listán az Alustyle Quickfix az egyik leghasznosabb extra, ennek segítségével lehet a tetőtartókat felszerelni az autóra, amelyek között tetődobozt, biciklitartót és sítartót is találunk. Van még hátra szerelhető kerékpárszállító is, utóbbi azonban csak három kétkerekűnek biztosít helyet – valamelyik utasnak gyalogolnia kell majd.

Szintén a gyári tartozékok között találjuk a Edition 1 sárga színű díszvarrást a bőrülések/műszerfal/ajtókárpitok számára, és ezzel a cérnával azonos színű körömlakkot is találunk ebben a csomagban. Ez utóbbi extra inkább a Mercedes CLA női vásárlóit csábíthatja el…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!