Eleve magas építésű a Suzuki Ignis, de az indonéz forgalmazónak ez nem volt elég. A piaci bevezetéssel egy időben, a Gaikindo Indonesia International Auto Show kiállításon mutatta be az S-Urban elnevezésű tanulmányt, amelynél tereprali-külsőt próbáltak meg kölcsönözni a városi mininek.

Teljesen új első lökhárítót készítettek, a hűtőrácsot is lecserélték olyanra, ami a Jimny-n látható, szellőzőnyílás került a motorháztetőre. A körülményekhez képest nagy méretű kerekeket használtak, amelyek miatt még kerékjárat-szélesítéseket is alkalmaztak ajtó-alsó borítással együtt, a hasmagasságot is megnövelték, aranyos tetőspoilert is kapott az alkotás. Mindezt fehér/narancs/fekete színösszeállítással dobták fel.

A belső térhez nem nyúltak, ahogy valószínűleg a technikához sem – Indonéziában a Maruti által gyártott Igniseket forgalmazzák majd, egyedüli erőforrásként az 1,2 literes, 83 lóerős négyhengerest kínálják.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!