Már maga az is ritka, ha egy gyári új Ford GT-t kínálnak eladásra, most azonban rögtön tizenöt darabtól próbál megszabadulni egy ember az Egyesült Államokban. Nem csomagban, hanem egyenként.

Az összes gyári szín megtalálható a gyűjteményben, aki korán nyeri meg az internetes árverést, az még nyugodtan választhat, később értelem szerűen szűkül a választási lehetőség. Közös az összes autóban, hogy még nem voltak forgalomba helyezve, és a Ford gyári tesztpályán való körtől eltekintve csak tárolás közben mozgatták őket, kevesebb, mint negyven mérföldet tett meg az összes példány.

Az autókat kontrollált nedvességtartalmú, légkondicionált raktárban őrizték mostanáig. Az összes autó fullextrás, azaz minden rendelhető opció ott van a fedélzeten, és természetesen az összes gyári védőfólia/matrica/papír megvan még mindegyikhez. Minimálár nélkül kínálják az autókat, igaz, az első példánynál már most, kilenc nappal az aukció vége előtt 200 000 dollár fölött jár az ár.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!