Nem csak a több mint 1000 lóerős rendszerteljesítményű szuperautóban akarja kamatoztatni a partnerségét az Aston Martin manufaktúra és a Red Bull racing F1-es istálló, hanem – legalábbis a brit márka szintjén nézve – megfizethetőbb termékekkel is. Először is a Vantage V8 és V12 S alapján készítettek Red Bull Racing Edition változatokat.

Az egyedi igényeket teljesítő Q by Aston Martin műhelyben készítik ezeket az autókat szigorúan előre meghatározott elemekkel, az ügyfél mindössze azt választhatja ki, milyen karosszériaszínt – Mariana Blue fényes vagy selymes fényű finissel vagy Tungsten Silver – kér, egyébként minden adott. A sötétkék szín megegyezik azzal, ami az F1-es versenyautók alapszíne, egyébként vörös vagy sárga díszek és sárga féknyergek teszik teljessé a színpalettát.

Az utastérben karbon betétek, a fejtámlán elhelyezett Red Bull Racing logó és gyémántvarrású bőrkárpittal borított sportülések teszik F1-essé a hangulatot. Az egész versenyzős dolog azzal teljesedik ki, hogy minden autónál két helyen, a küszöbvédő burkolaton és egy, a motortérben elhelyezett inspekciós plaketten is olvasható a Red Bull Racing 2017-es pilótáinak, Daniel Ricciardonak és Max Verstappennek az aláírása – az ügyfél döntheti el, melyikőjükét kéri.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!