Könnyít az ügyfelei életén a Porsche Hungaria, hiszen az öt autómárkát forgalmazó és négy egyéb autós szolgáltatást nyújtó üzletággal rendelkező cég egyszerűsíti a szerviz-kínálatát. Korábban minden egyes márka ügyfelei különféle néven érhettek el szolgáltatásokat attól függően, milyen öreg az autójuk, milyen akciós kampány van épp folyamatban. Nem volt tehát egyszerű dolga az embernek, hiszen először is tájékozódnia kellett, hogy egyáltalán kiderüljön, érdemes-e útra indulnia.

A jövőben az eddig megszokott programok megmaradnak, csak épp az egészet a Go! Service nevű program alá rendelik. Az alapfelállás, hogy ezentúl az ügyfél érdeklődik a munkafelvevőnél, hogy neki ilyen és ilyen autója van és ezt és ezt szeretné, ezt követően pedig a megfelelő továbbképzésen részt vett munkatárs a megfelelő ajánlattal áll elő. Ár nem az ügyfélnek kell bogarásznia az apróbetűs dolgokat, persze arra is gondoltak, ha mégis erre vágyik valaki, az a www.goservice.hu weboldalon keresztül egy regisztráció után elérheti a vonatkozó ajánlatokat. Új elem a Szerviz 8+ szolgáltatás, amelynél kedvező árú gyári alkatrészekkel (karbantartás során használt termékek) végzik a munkát, jelentősen könnyítve az ügyfél anyagi terhein.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!