A Fiat Aegea nevű tanulmány jelezte előre az olaszok soron következő kompakt autóját, amelyről jelen pillanatban annyit tudunk biztosan, hogy az nevet vált, mire sorozatgyártásba kerül. Most Strasbourgban sikerült lefényképezni egy erősen álcázott példányt.

Eléggé tükröződik az autó üvege, de azért annyi látszik a belső térről készített felvételen, hogy egy ezüst színű léc húzódik végig a műszerfalon, háromküllős a kormány és magasra helyezték a Uconnect fejegységet – ahogy a tanulmánynál -, ezen kívül fényképeztek már kétszínű, felül bézs színű műszerfalat is. Várhatóan felszereltségfüggő lesz majd belső a hangulat.

Alapvetően a Földközi-tenger környékén fogják majd forgalmazni az új modellt, ennek megfelelően csak balkormányos kivitelben gondolkoznak. Elsőként a lépcsős hátú karosszériával lesz majd megvásárolható az autó még az idén, jövő tavasszal kora nyáron várható a Bravo-t váltó ötajtós, és 2016 őszén már kombi felépítménnyel is elérhető lesz a kompakt Fiat.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!