A Magneti Marelli és a Magyar Autóklub 2011-ben döntött úgy, hogy tapasztalatait, hozzáértését és szakmai tudását egyesíti, ami abban nyilvánul meg, hogy a magyar partner bázisai a Checkstar szervizhálózat partnerei lettek. A Magyar Autóklub 21 szervizével együtt országszerte 25  Checkstar szervizben fogadják ügyfeleket.

A Magneti Marelli évtizedek óta jól csengő márkanév, amely egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. Az autóipar meghatározó szereplőjeként öt kontinensen van jelen, nemcsak a mindennapi autózásban, de a versenysportban is. A Forma 1 rajongóknak is ismerős lehet a név, hiszen a Magneti Marelli szállítja a RED BULL istálló úgynevezett KERS rendszerét.

Az országban így most már 21 Checkstar szervizben nyújtanak közösen egységes, jó árszínvonalú és kiváló minőségű szolgáltatást. A jövőben tovább kívánják mélyíteni az együttműködést, így a Magyar Autóklub és a Magneti Marelli átvállalja majd az olyan gyakran elromló alkatrészek, mint például az akkumulátor szállítását az úgynevezett „Sárga Angyal” autómentőn keresztül.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!