Sikerült egy olyan rózsaszín-árnyalatot kikevernie a Rolls-Royce mérnökeinek, ami nem elegánsnak hat a Phantom Extended Wheelbase óriási karosszériáján is. Nem csak kívül, hanem belül is, hiszen ez a jellegzetessége a Sunrise, azaz napfelkelte elnevezésű alkotásnak.

Ezúttal lemondtak a kétszínű karosszériáról, azért, mert a rózsaszín alapra olyan kristályokat tartalmazó lakkréteget fújtak, amely minden napszakban, de különösen napfelkeltekor kiemeli a napsugarak csillogását. A kaleidoszkóp-szerű lakkréteget mostantól rendelhetik majd a kedves ügyfelek.

Az utastérben a műszerfal felső részének kivételével a külsőhöz hasonló halvány-rózsaszín bőrt használtak mindenfelé, a padlószőnyeg maradt fekete színű gyapjú. A belső igazi különlegessége a bőr színén kívül az, hogy a fabetéteken megjelenő Spirit of Ecstasy ábrát aranyfóliából készítették el. A Rolls-Royce Sunrise Phantom Extended Wheelbase egyedi darab, de ha a kedves ügyfél pénztárcája is bírja, akkor szívesen építenek még egyet.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!