A kaliforniai Humboldt megye tele van különösen szép természetes tájakkal, köztük egy különleges, sziklás tengerpart is van. Ezt nézte ki a Ram márka arra, hogy az új 2500 Power Wagon számára reklámfilmet forgassanak.

Azonban a forgatással megbízott cég számításaiba egy kis hiba csúszott, az autó ugyanis elakadt a nedves-süppedős homokban, és mire a segítség megérkezett, a dagály miatt nem lehetett kimenteni az autót, így az az óceán vizében éjszakázott. Másnap reggel sor került a jármű kimentésére.

Azonban egy apró problémával még szembesülnie kell a gyártócégnek/a Ram márkának, hiszen a filmforgatási engedély nem a sziklás részre, hanem az az előtti homokos fövenyre szólt. Fokozottan védett természetvédelmi területre hajtottak tehát be az autóval. Komoly büntetésre számíthatnak a felelősök, és valószínűleg azon tudományos vizsgálatoknak a költségét is ki kell majd fizetniük, amelyek azt nézik, nem történt-e kár az ott lévő fokozottan védett növények/állatok életterében.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!