Ha menni kell, akkor menni kell. A második videó végén látható jelent szerint van, hogy a befagyott tó – vagy folyó? – közepén körözve is megtörténhet, hogy a szükség törvényt bont, de legalább az kiderült, hogy nem éppen kecses mozdulatokkal lehet ki- és beszállni a hibrid szuperautó vezetőüléséből. Azzal egyébként nagyon is tisztában volt a sofőr, honnan veszik őt a kamerák – lehet hallani a fényképezőgépek kattogását is.

Az első videó végén egyébként az autó elhalad közvetlenül a kamera mellett, ahol meglehetősen érdekes motorhangot lehet hallani. A videón olvasható felirat szerint valószínűleg benzinmotorra cserélik majd a tanulmányban használt háromhengeres turbódízelt – lehet azonban, hogy csak a különleges felépítésből adódó furcsa hangot lehet hallani.

Ahogy az kémfotóknál lenni szokott, biztosat csak azzal kapcsolatban tudunk mondani, amit látunk; ezek szerint meg nagyon sportos megjelenésű hibridautó lesz az i8-as. A bajorok figyelemelterelése egyébként sikeres volt, a jégpályán köröző többi autóra – egy 6-os kabrió, néhány ötös, és egy pillanatra egy Mini is látható – senki nem figyelt, mindenki az i8-asra fókuszált.