Erre mondják azt, hogy az élet írja a legjobb forgatókönyveket. Jelen esetben olyat láthatunk a biztonsági kamera felvételén, amely minden vicces műsorban nyugodtan vezető anyag lehetne, és egyszerűen nem akarjuk elhinni, hogy ilyen megtörténhet – pedig a saját szemünkkel látjuk.

Úgy tűnik a nagy gazdagság miatt ennek az amerikai családnak már a kocsifelhajtója is tele van parkolva, a felvételen azt látjuk, hogy a Mercedes E-osztályt vezető hölgy parkol ki. Legalábbis megpróbálja. A feltolatással nincs is baj, de amikor visszamegy, hogy az autót rögzítő ékeket összeszedje, a nem rögzített autó elkezd visszagurulni. Szerencséjére nem gázolja el őt, de szokás szerint noha nincs esélye, megpróbálja az autóba kapaszkodva megállítani azt. Erre aztán ő is begyorsul lefelé a lejtőn, és amikor az autó futása hirtelen véget ér, nagyon csúnyán beleszalad a nyitott kocsiajtóba. Jobbulást.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!