Ötmillió facebook-rajongóját ünnepli a Porsche, és már pár hónappal ezelőtt elkezdték a felkészülést a nagy eseményre. Megkérték a rajongókat, hogy állítsák össze kedvenc 911-esüket, amelynek a fényképeit itt láthatják.

Rövid időn belül megszavazták, hogy egy Porsche 911 Carrera 4S legyen az alap. Mégpedig egy Aqua kék metál színű kupé. Ezt aztán a gyári tartozékok és a Porsche Exclusive műhely segítségével tették még egyedibbé.

Például Cup légterelő csomag teszi sportosabbá a megjelenést, és a 20 colos felniket is fehérre fényezték. A 3,8 literes, hathengeres boxermotor teljesítményét a Powerkit segítségével 400-ról 430 lóerőre növelték. Mindezt a Porsche megfejelte még egyedi belső kialakítással. Az elkészült autót néhány szerencsés rajongó – még két hétig tart a nyereményjáték – vezetheti majd a Porsche Experience Center Silverstone vezetéstechnikai központban.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!