Még péntek este, 21:20 körül történt a baleset, amelynek kiváltó oka az volt, hogy egy 27 éves fiatalember ellopott egy BMW M6-ost, amelyre aztán felfigyeltek a rendőrök és megkezdték az üldözését. A tolvaj elveszítette uralmát az autó felett, és parkoló autókba csapódott.

A legszebb, hogy a károsultak közül ekkor többen tévét néztek, ahol akciófilmet adtak, és a robajra nem szaladtak ki, mert azt hitték, hogy a tévéműsor része. Azonban a szomszédok hamar riadóztatták őket is, hiszen Thundersley egyébként egy békés kis falu Nagy-Britanniában, ahol mindenki ismer mindenkit. A lopott BMW-vel először is egy Ford Transit orrát borotválta le, és azt eközben nekilökte egy BMW 1 M Coupénak, ami egy kerítés darabjait szórta szét – e miatt sérült meg a pár kerttel odébb parkoló Mercedes E-osztályos kupé.

A BMW M6-os lendülete ezt követően még nagy volt, hiszen egy Peugeot 307 CC-t és egy kisautó is összetört, nem is beszélve a többi tereptárgyról. A rendőrök a helyszínen letartóztatták Kevin Austint, aki a baleset szenvedett, lopott M6-ost vezette. Ellene veszélyes vezetés, baleset okozása, autólopás, no és biztosítás nélküli autó vezetése a vád.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!