Nemrég épp egy Angliában kigyulladt Lamborghini Gallardo-ról számoltunk be, de láthattak már Prágában füstbe menő autót is. Most az USA-ban égett ki egy példány motortere – de nem az autó műszaki hibája miatt.

A Portland Auto Show rendezvényen akarták kiállítani az olasz gépet, a tűzoltók azonban nem engedtek be olyan autókat a csarnokba, amelyek tankjában a negyed szintnél több üzemanyag volt. A Lamborghini Gallardo kiállítója ahelyett, hogy mondjuk leszívta volna a benzint, vagy netán ment volna egy kiadós kört az autóval, inkább azt a megoldást választotta, hogy álló helyzetben lepadlózott motorral tünteti el a felesleges üzemanyagot a tankból. Azonban elég hamar ráunt az unalmas gázpedál-taposásra, ezért egy fadarabot ékelt be a vezetőülés és a gázpedál közé, az autót pedig magára hagyta. Szerencsére a túlmelegedés miatt kigyulladt motorteret időben észrevették, és még időben el tudták oltani az autót. Ilyen az, mikor a hülyeség fáj.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!