Kínában az olcsó limuzinok táborát gyarapítja a Geely Englon márkához tartozó Haijing SC7-es, amely 51,9-56,9 ezer jüanba, azaz 2,4-2,6 millió Ft-ba kerül. Most újult meg az autó, az átalakítás szépészeti része egy, az arrafelé népszerű Buick személyautókra hajazó hűtőrács megjelenését jelentette, ezen kívül még az új fejegységre büszkék a mérnökök.

A 7 colos képátlójú érintőképernyővel rendelkező berendezés okostelefon-tükrözésre is képes, amiről még sajtófotót is közöltek. Azonban ezzel van rögtön két apró probléma, a fénykép jobb alsó sarkában először is fejjel lefelé van a kijelző tartalma az iPhone készüléken. Másodsorban ezt a képet 90 fokkal oldalra elforgatva jeleníti meg a fekve elhelyezett középső kijelző, jól látszik, hogy a ikonok alatti szöveg nem alul, hanem oldalt helyezkedik el a képen.

Mivel ezek az első információk az autóról, nem tudjuk, hogy csak a számítógépes manipuláció során hibáztak ilyen nagyot a felelősök, vagy tényleg így jeleníti meg az okostelefon képét a rendszer, reméljük, előbbiről van szó. Műszakilag egyébként nincs változás az autónál, továbbra is 1,5 literes, 109 LE/140 Nm teljesítményű szívómotorral és 5 fokozatú, kézi kapcsolású váltóval készül a Geely Englon Haijing SC7-es.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!