Malajziában nemrég indult meg a Suzuki Swift helyi összeszerelése, és most egy különlegesen megvadított megjelenésű limitált változattal is piacra lépnek. Mindössze 200 darabot készítenek az RR elnevezésű autóból, november közepétől lehet megrendelni az autókat a kereskedésekben.

A legújabb divatnak megfelelően nagyon sportosnak ítélt fólia-dekorral dobják fel az autó megjelenését, ezen kívül még – a maláj – tartozék-katalógusban található gyári spoilerkészlet is ott virít az autón, mélyre húzott első lökhárítóval, küszöbökkel és diffúzor-utánzatot tartalmazó hátsó ütközővel.

A szintén gyári, 15 colos könnyűfém felniket feketére fényezik, a középkonzolba pedig egy hatalmas érintőképernyővel rendelkező Blaupunkt navigációt szerelnek, ami egyben tolatókamerát is jelent. Műszakilag nincs változás, a motortérben a 95 lóerő teljesítményű 1,4 literes négyhengeres benzinmotor dolgozik, a váltó négyfokozatú, automatikus. Nem árulták el, mennyibe fog kerülni a Suzuki Swift RR, de azt tudjuk, hogy a GL (65 888 ringgit azaz 4,48 millió Ft) és a GLX (73 788 ringgit azaz 5 millió Ft) között lesz valahol az ára, hiszen az alapváltozatra épül. A négy darabos karosszéria-tuning készlet ára 5300 ringgit, azaz 360 ezer Ft.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!