Retrós megjelenésű roadsterből áll a kaliforniai Lucra jelenlegi kínálata, de hamarosan bemutatják újabb alkotásukat, amelynek igazából csak a karosszériáját cserélik le egy kicsit modernebb megjelenésűre.

A Lucra 2.2 munkanéven futó fejlesztés eredménye egy nagyon hosszú orral, hátratolt ülésekkel rendelkező roadster lesz, amelynél a kipufogó rögtön a motor után, a karosszéria oldalán végződik majd. Annyit lehet tudni a műszaki tartalomról, hogy a Mercedes AMG 6,2 literes szívó V8-asát, vagy a GM 6,2 vagy 7,0 literes szívó V8-asát szerelik majd a motortérbe, váltóból pedig kétféle automatikusat lehet majd kérni. Lesz hagyományos, motor mögé szerelt darab, amely kardántengely segítségével hajtja a hátsó kerekeket, és lesz a hátsó tengelyre épített változat is, amelynél nyomatékcsövet használnak. Utóbbinak jobb a tömegeloszlása, de drágább is a hagyományosnál.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!