A Dream Giveaway jótékonysági szervezet legújabb akciójában a New Beginning Childrens Home számára gyűjt adományokat, és rögtön két autót is lehet nyerni a sorsjegyek megvásárlásával. A legolcsóbb jegy 3 dollár, de 5000 dollárért rögtön 6000 nyerési lehetőséget kap az ember.

A fődíj két autó, ezek közül az egyik egy 1970-es évjáratú, fekete színű Challenger R/T 440-es (mindössze 100 darab készült) pisztoly-előválasztó karral és négytorkú karburátorral. A másik autó egy gyári új Dodge Challenger Hellcat X, amelynél a Walsh Motorsports mérnökei a 6,2 literes V8-as erőforrásnál a kompresszor mellé még két turbót szereltek, aminek eredményeként annak teljesítménye 707-ről 805 lóerőre nőtt, a maximális nyomaték pedig 881 Nm-ről 1084 Nm-re! A gyár egyébként kategorikusan elzárkózik attól, hogy valaha is sorozatgyártásba kerül majd a kettős feltöltésű Hellcat, az egyedi példány marad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!