A MOL Dynamic Gold Longlife 5W-30 csúcskategóriás motorolaj a benne lévő nagyteljesítményű adalékok révén a motor alkatrészein egy védőréteget képez, maximálisan tisztán tartja a motort, így folyamatos és megbízható védelmet nyújt a szervizelések közötti időszakra. Ráadásul az új üzemanyag-takarékos formulának köszönhetően a hagyományos viszkozitású termékekhez képest közel 2 százalékos üzemanyag megtakarítást is elérhetnek az autósok, így a motorolaj ára akár teljesen megtérülhet.

„A MOL Dynamic Gold Longlife 5W-30 motorolaj összetételét olyan módon terveztük újra, hogy az a legújabb európai előírások teljesítése mellett a vezető autógyártók új modelljeihez is maximálisan megfeleljen.  A termékben a ma elérhető legkorszerűbb katalizátorokat és részecskeszűrőket is védő adaléktechnológiát alkalmaztuk, valamint teljesítményét a versenysportban is bizonyított, teljesen szintetikus alapolaj beépítésével növeltük. A MOL Dynamic Gold Longlife a legszélsőségesebb üzemeltetési feltételek mellett is kiemelkedő védelmet és hosszú motorélettartamot biztosít a legmodernebb motortechnikát felvonultató benzines és dízel személyautók és kishaszonjárművek számára. Speciális viszkozitási tulajdonságai révén még rendkívüli hidegben, akár -35°C alatt is gyors körülolajozást biztosít a motornak, megakadályozva a hidegindításokra jellemző intenzív kopást” – mondta Nemesnyik Ákos, a MOL-LUB Kft. termékfejlesztés és kenéstechnikai szolgáltatás vezetője.

A MOL Dynamic prémium motorolaj termékcsalád a legszigorúbb európai és amerikai motorolaj teljesítményszint-követelmények teljesítése mellett, a legnevesebb járműgyártók jóváhagyásával is rendelkezik. A MOL online kenőanyagajánlója (www.mol.hu/kenoanyagajanlo) segítségével pedig az autósok nemcsak a MOL Dynamic termékcsaládból, de a MOL teljes motorolaj választékából is egyszerűen, néhány kattintással kiválaszthatják a jármű típusának és évjáratának megfelelő motorolajat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!