Az egész General Motors konszern legjobban fogyó autója nem olyan típus, amelyet Európában vagy Észak-Amerikában forgalmaznak, hanem a kínai Wuling által készített, de néhány piacon Chevrolet-ként is forgalmazott kis egyterű. Most ezt frissítették fel.

A Hong Guang névhez mostantól egy S betűt is hozzácsaptak, egyébként a megjelenést szabadidő-autós elemekkel próbálták meg feldobni. Az első és a hátsó lökhárító alsó része is fényezetlen, fekete műanyag, és nem hiányoznak az ezüst betétek sem. Ezen kívül még a hűtőrács lett hangyányival nagyobb, és persze az annak közepén lévő W logó.

Az igazi változás bent történt, ahol teljesen új a műszerfal, amely alapáron kétszínű, sötétszürke-bézs – ezzel a családi autó jelleget próbálják erősíteni. A középkonzolnál fekete zongoralakk betét fogja körbe a 7 colos érintőképernyőt. Csendesebb lett az utastér, amelyben a három üléssorban utazók 22 tárolóhelyre pakolhatnak, és még van egy 330 literes csomagtér is a Wuling Hong Guang S hátuljában. Új fejlesztésű, 1,2 vagy 1,5 literes négyhengeres benzinmotorral kérhető a kocsi Kínában, az alapváltozat ára átszámítva 2,241 millió Ft, az 1,5-ös motor felára 146 000 Ft-nak megfelelő jüan.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!