Dél-Amerikában hagyományosan régi konstrukcióit kínálja a Renault a vásárlóknak, igaz, ahogy azt a Clio Campus példája is mutatja, azokat az éppen aktuális arculathoz igazítják. Ez történt most az első generációs Kangoo-val is.

Az Argentínában gyártott autó orrának megjelenését alakították át úgy, hogy csak a műanyag lökhárítót és hűtőrácsot cserélték le. A változás leginkább annak köszönhető, hogy 2014-től már Brazíliában is kötelező a dupla légzsák és a blokkolásgátló, és ezek csak a mostani frissítéssel kerültek be az autóba. Az egyszerűség kedvéért mostantól az összes példányban benne lesznek ezek a fontos biztonsági felszerelések.

Az extralistán található fontosabb tételek: légkondicionáló, kormányszervo, baloldali tolóajtó. Műszakilag nincs semmi újdonság, a személyautóban az 1,6 literes, 95 lóerős 16 szelepes benzines dolgozik, a haszonjármű motorterében meg a 65 lóerős 1.5 dCi kerül. A Renault Kangoo összes változatában 5 fokozatú, kézi kapcsolású váltó dolgozik.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!