Magyarországra csak februárban érkezett meg a négyajtós Honda Civic, az Egyesült Államokban is forgalmazott autó azonban máris megújult. A tengerentúlon ugyanis túlságosan unalmasnak találták az újságírók az autót, ezért kívül-belül átgyúrta azt a japán gyártó.

Egyelőre csak a külső változásairól tudunk képet mutatni, pedig az utastérben is sok minden történt, az eddiginél sokkal jobb minőségérzetet alakítottak ki az elmondás szerint – ennél többet majd a Los Angelesi Autószalonon esedékes leleplezést követően tudunk majd. Addig itt vannak a karosszéria külső változásai, úgymint nagyobb és több krómot tartalmazó hűtőrács, jobban domborodó motorháztető, új első lökhárító alul egy darab hatalmas légbeömlővel és némi extra krómmal. Látványosabb felnik, és a korábbinál nagyobb mértékben a csomagtérfedélre átlógó, és átalakított prizmájú hátsó lámpák – és itt se spóroltak a krómmal.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!