Manapság, amikor egyedül az üzleti vásárlók mozgatják az európai autópiacot, úgy tűnik, a Lamborghini is átgondolta a stratégiáját, és a privát vásárlók mellett haszonjárműveket is készít. No nem a szó szoros értelmében, hiszen nincs dedikált raktér, de mégis munkára használják autóit.

Először a Bolognai Repülőtéren állt szolgálatba egy Lamborghini Aventador az előtérügyelet flottájában. Kétségtelen, hogy villámgyorsan odaér mindenhová az autó, de egészen biztosan nem kérdezték meg előtte a repülőket irányító személyzetet, akiknek bizony gyakran ki- és be kell szállnia munkavégzés közben a járműbe, ami egy szuperlapos sportkocsinál nem is olyan egyszerű mutatvány.

Ehhez képest most itt van egy újabb, repülőtéri Aventador fényképe, amely a londoni Heathrow Repülőtéren készült. Azon kívül, hogy a repülőtér leszögezte, nem vásárolták meg az autót, az csak ideiglenesen van a flottában, mást nem árultak el az autóról.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!