Tíz évvel ezelőtt alapította meg 10 lelkes ember a Mercedes-Benz Classics Magyarország Egyesületet, amely már kezdettől fogva igen aktívan kiveszi a részét a márka népszerűsítéséből, már az első Csillagtúrán is ott voltak és alapító tagjai az egy évvel később életre hívott Budapest Classic Grand Prix-nek.

Most egy 16 oldalas különleges kiadvánnyal emlékeznek meg az első évtizedről, a közel 3000 példányban nyomtatott füzetben a Mercedes márka hazai történetét is megismerhetik az érdeklődők. Az egyesület épp most dolgozik egy alapos megújuláson, február végére készül el az új weboldal, és az alapszabály változtatásával egyszerűbbé teszik majd az OT rendszámos autók tulajdonosainak a csatlakozást. A jubileum alkalmából Hesz Tamás, a Mercedes-Benz Hungária képviselője egy oklevelet adott át Árendás Imre egyesületi elnöknek, amelyet a világszerte 78 elismert klubot és több mint 90 000 tagot összefogó Mercedes-Benz Classic Center vezetője küldött az eddig végzett munka megköszönésére.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!