Sokakkal megesett már, hogy leparkolás után nem találták autójukat, mert egyszerűen elfelejtették, hol is hagyták azt. Hasonló történt most Kanadában is, azzal a nehezítéssel, hogy egy földrajzilag meglehetősen korlátozott területen, egy kompon történt ilyen.

Tsawwassen terminálján kötött ki a B.C. Ferry Swartz Bay-ből érkező menetrendszerű járata, és az utasok túlnyomó többsége annak rendje és módja szerint elhagyta a hajót, de mivel egy Porsche tulajdonos nem találta meg autóját, fogta magát, elgyalogolt a közeli buszmegállóhoz, és tömegközlekedéssel hazament a közeli Vancouverbe. Rejtély, miért nem kérte a személyzet segítségét. A komp egyébként egy órás késéssel tudta csak folytatni az útját, mert a rendőrséget kellett kihívni, és ők rendelték meg az autószállítót. Az autót nem szolgáltatták vissza tulajdonosának, mivel a rendszám ellenőrzése közben kiderült, nincs érvényes biztosítása, ezért lefoglalták azt.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!