Amerikában ez takarékos haszonjármű: 3,6 literes benzines V6-os mozgatja Amerikában ez takarékos haszonjármű: 3,6 literes benzines V6-os mozgatja

Míg mi Európában nemsokára Lancia Grand Voyagerként találkozunk majd a Chrysler nagy méretű egyterűjével, addig az Egyesült Államokban az autó haszonjármű-változata jelenti az újdonságot.

Mivel idő közben a Ram külön márka lett, az autó neve Dodge Ram Van-ról Ram Cargo Van-ra módosult, ezen kívül megszabadultak a hátsó rész berendezésétől, illetve a hátsó oldalablakoktól is. A felfüggesztést állítólag áthangolták, valószínűleg csak a könnyebb hátsó résztől lett dobálósabb – a kicsivel több, mint 800 kg-os hasznos teherbírásra nem lehetnek különösen büszkék egy ekkora méretű járműnél.

A 816 kg-os terhelhetőségre nem lehetnek büszkék. Mifelénk a Fiat Dobló tud ennyit A 816 kg-os terhelhetőségre nem lehetnek büszkék. Mifelénk a Fiat Dobló tud ennyit

A motortérben egyetlen erőforrást építenek, a 3,6 literes V6-os benzines 283 lóerős, és alapáron hatfokozatú automatikus váltóval adják. Európában egészen biztosan nem fogják kínálni ezt a változatot, hiszen a benzinmotor miatt a fogyasztása nem versenyképes az európai haszonjárművekkel.