Noha a Volkswagen most a szeptember eleji Golf-bemutatóra készül, azért más újdonsággal is szolgál majd a vásárlóknak. Nemsokára hivatalosan is leleplezik majd az új Beetle kabrióváltozatát, addig is itt vannak képek a Schuco által a gyár megrendelésére készített modellekről.

A dobozon olvasható felirat „Dealer Edition 1/43 2013 VW Beetle Cabriolet Convertible”, eszerint a márkakereskedőknek készülnek az autók, amelyek egyébként három színben – világoskék, fekete és fehér – készülnek.

Továbbra is az övvonal felett tornyosul a tető nyitott állapotában, és csak négyszemélyes az utastér – ennél többet nem nagyon tudunk megállapítani a fényképek alapján. A sorozatgyártású változat a Beetle összes motorjával választható lesz majd, de elképzelhető, hogy eleinte csak a nagyobb teljesítményűekkel. Valószínűleg a Los Angeles-i Autószalonon lesz majd először látható a Volkswagen Beetle kabrió, amelynek  forgalmazása jövő tavasszal indulhat meg.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!