Los Angelesben egy nem létező autónak próbálták elmaszkolni a CrossBlue tanulmány által előrejelzett új Volkswagen szabadidő-autó prototípusait, de tisztán kivehető a stilizált H-betűt formáló márkajelzés. Aki többre kíváncsi, a Mashable oldalán nagy felbontásban nézhet több fotót az autókról.



Kínában ezzel szemben ugyanezt az autót, mármint az akár három üléssorral is rendelhető, az MQB építőkészletre felépített óriás-Tiguant Kia Sportage-nek próbálták álcázni, még a hűtőrácsot is odatették a kocsi orrára, a vaskos C oszlopot pedig fóliázással próbálták megidézni.

Mindkét helyen, tehát Észak-Amerikában és Kínában is a helyi vásárlói igényekhez szabják a motorkínálatot, ami azt jelenti, hogy előbbi helyen a 2,0 literes TSI, utóbbin pedig az 1,4 és 1,8 literes TSI lesz választható, és várhatóan hibrid hajtást is készítenek. Könnyen lehet, hogy hozzánk egyáltalán nem jut majd el az újdonság, mert attól tart a Volkswagen konszern, hogy a nagy méretű Tiguan a Touaregtől hódítana el vásárlókat.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!