Japánban egy kicsit hozzányúltak a Toyota Prius megjelenéséhez, igaz, a változtatás nem érdemli meg azt, hogy modellfrissítésnek hívják, hiszen lényegében néhány új karosszériaszínről van szó. Ami nagy változás, hogy immár kétszínű fényezéssel is elérhető a hibrid.

De van némi vetítés is, hiszen a jelvények/feliratok egy részénél a korábban egyszerűen kék színűre fényezett része LED-es háttérvilágítást kapott. Lecserélték az ajtókra szerelt kilincseket, és persze a dísztárcsák/könnyűfém felnik is újak. Az utastérben ellenállóbb kárpit és új műszerfal-betétek (fa vagy alumínium) jelentik a változást.

A legfontosabb újdonság, hogy a ponthegesztések számának növelésével merevebbé tették a karosszériát, a hajtáshoz és az akkumulátorhoz nem nyúltak. Egyelőre csak a Toyota Prius HSD esetén vezették be a változtatásokat Japánban, a Plug-In változathoz még nem nyúltak, és egyelőre arról sincs hír, hogy a világ többi részén bevezetnék a változásokat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!