A francia PGO manufaktúra egykor utánzatok gyártásával kezdte, de az évek során kialakult a Cévennes nevű sportkocsijuk, ami még mindig erősen emlékeztet a Porsche 356-osra, de alaposan módosították annak megjelenését.

Ennek alapján készült a legújabb tanulmány, a Water Snake nevű alkotás, amelynek karosszériája kék karbonból van, és fényezést helyett egyszerűen csak lelakkozták. LED-gyűrűs fényszórók világítanak elöl, az utastérben használt bőrkárpitot díszvarrás teszi különlegessé, a kerékjáratokban 18 colos felniket találunk Michelin abroncsokkal.

A technika félig-meddig francia, hiszen a BMW-PSA közös 1,6 literes, négyhengeres turbómotorja dolgozik hátul keresztben beépítve. A 184 lóerő hatfokozatú, kézi kapcsolású váltó közbeiktatásával hajtja a hátsó kerekeket. A PGO Cévennes Water Snake menetteljesítményei nem ismertek, de az igen, hogy ez lényegében csak a modellfrissítés megelőlegezése, azaz hamarosan az összes Cévennes így vagy ha a kedves ügyfélnek nem kell 18-as felni meg látható karbon szövetminta, akkor hasonlóan fog kinézni.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!