„Az Audi Hungaria mindennapjainak meghatározó eleme a társadalmi felelősségvállalás. Ennek jegyében a jubileumi futballgála tiszta bevételét vállalatunk fennállásának 20. évében karitatív célokra fordítjuk, melynek középpontjában a fiatalok, az egészségvédelem és a futball-utánpótlás fejlesztése áll. Mindez jó példája vállalatunk felelősségvállalásának a régióban” – mondta Dr. Knáb Erzsébet, személyügyekért felelős ügyvezető igazgató.

Az Audi Hungaria adományával hat szociális projektet és intézményt támogat: a Szívkatéterezés Győr Alapítványt, az Országos Mentőszolgálat Alapítványt, a Gézengúz Alapítványt, a Lurkó Alapítványt, az Egészséges Újszülöttekért Alapítványt valamint a Szent Cirill és Method Alapítvány Anya-, Csecsemő és Gyermekotthont. Az Audi Hungaria által felajánlott összeget az alapítványok hightech eszközök és berendezések megvásárlására fordíthatják. Az Audi Hungaria a vállalat alapítása óta elkötelezte magát a kultúra, sport és szociális területek támogatása mellett. Az autógyártó többek között főszponzora a Győri Balett társulatának, kiemelt támogatója a Győri ETO FC-nek, névadó főszponzora a Győri Audi ETO KC-nak, valamint fontos szerepet játszik a közép-és felsőoktatás fejlesztésében, melynek jegyében számos oktatási intézménnyel működik együtt.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!