Elsőre talán furcsának tűnhet, hogy pont decemberben mutatja meg a Renault a felfrissített Mégane Coupe Cabriolet-t, de mégis tökéletes az időzítés, hiszen mire az a kereskedésekbe ér, már javában benne leszünk a kabriószezonban.

Könnyen fel lehet majd ismerni a 2014-es változatot, igaz, ennél egyedül az orr műanyagjait változtatták meg, a hátsó lökhárítóhoz nem nyúltak. A normál modellek első lökhárítóját kapja a kabrió, a kerek ködlámpákkal, nem a GT vagy az RS módosított darabját, amelyben csak nappali menetfény világít alul. A fekete hátterű fényszórók között fényes fekete mezőbe kerül a korábbinál nagyobb méretű márkajelzés.

Az utastérben az egyedüli változás a 7 colos képátlójú kijelzővel rendelkező R-Link fejegység megjelenése, amelyet az ülések közötti vezérlővel lehet irányítani. Vannak olyan piacok, ahol ez alapfelszerelés lesz az egyébként se olcsó kupékabrióban, mifelénk várhatóan az alapváltozatokban felárat kell majd fizetni érte. Először januárban, a Brüsszeli Autószalonon lesz majd látható a legfrissebb Renault Mégane CC, a forgalmazás márciusban indul.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!