A Citroën DS5 külseje esetén nem látunk semmi meglepetést, annak köszönhetően, hogy a különleges megoldások mind átkerültek a sorozatgyártású modellre, a belső tér azonban szokatlan.

Ezúttal még a kormánykerék mondható a leghétköznapibb részletnek a műszerfalon, amely különösen a középkonzol tájékán hoz újat. Az ülések közötti konzol magasan van, a formáját úgy alakították ki, hogy igazából csak robotizált/automatikus váltóval néz ki jól. A szellőzés vezérlőpanelját szokatlan formában rendezték el, és természetesen nem hiányzik a hatalmas méretű képernyő sem.

Egyedi lesz a középkonzol megjelenése - ami azt is jelenti, hogy a vészvillogó kapcsolóját a vezetőtől távol helyezték el Egyedi lesz a középkonzol megjelenése – ami azt is jelenti, hogy a vészvillogó kapcsolóját a vezetőtől távol helyezték el

Nem spóroltak a tetőkárpitra kerülő gombok mennyiségével sem, a vezetőnek – és utasának – 12 darab, nagyon dizájnos megjelenésű kapcsoló várja itt. A DS4-esből már ismerős, négyzet mintás bőrkárpit is elérhető lesz az újdonsághoz, amelyről hamarosan minden részletet elárulnak majd.

Ilyen tetőpanelt korábban csak a pilóták kaptak Ilyen tetőpanelt korábban csak a pilóták kaptak