A brit AutoExpress újságnál nem tartották be a gyári embargót, és idő előtt kikerült a weboldalra az új Porsche Cayenne generáció sajtófotó-galériája, és ahogy az lenni szokott, hiába távolították azt el onnan nem sokkal később, a képeket már nem lehet eltávolítani az internetről, hiszen számos más helyen is megjelentek.

A karosszéria elején a legnagyobb eltérés az eddigihez képest, hogy maximalizálták a légbeömlők méretét a lökhárítóban, oldalról nézve is hű mása az eddigieknek a profil, az igazi újdonság hátul van, mégpedig az, hogy LED-csíkkal kötötték össze a hátsó lámpákat.

Az ajtót feltárva rögtön látható a változás, a Panamerából ismert kardánalagút-konzol és extra méretű érintőképernyő került a műszerfalra. Az MLB Evo padlólemezre épülő autónál műszakilag az lesz a legnagyobb újdonság, hogy a piaci forgalmazás csak benzinmotorokkal indul, a dízelek késnek – még fontolgatják, hogy van-e egyáltalán értelme piacra dobni azokat a plug-in hibridek mellett.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!