Ahogy az manapság lenni szokott, a BMW i8-as formája is idő előtt napvilágot látott, és ezúttal is egy kisautó a hibás – bár ezúttal nem egy megvásárolható makettről árulkodik, hanem a formatervező részleg által készített példány.

Az igazat megvallva olyan nagy meglepetéssel nem találkozunk, hiszen volt már tanulmány, filmben is szerepelt már a gép, és az első külföldi médiumok már vezethették is az erősen álcázott prototípusokat.

Valószínűleg  fényképen látható modellt használták az előzetes szélcsatorna-vizsgálatokhoz, hiszen minden vonal és él tökéletesen ki van dolgozva, de azzal már nem törődtek, hogy például a lámpákat más színűr fessék, mint a karosszériát, és a kémfotókhoz képest meglepően egyszerű felniken nyugszik. A Bimmerpost weboldal nem árulta el, honnan szerezte a képeket a Frankfurti Autószalonon bemutatkozó hibrid BMW sportkocsi makettjéről.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!