Nagyon nem megy a titoktartás a BMW-nek, hiszen eredetileg csak a Los Angelesi Autószalonon tervezték hivatalosan leleplezni a BMW 4-es sorozat második tagját, a kabriót, ehhez képest most napvilágot látott a 4-es sorozat tartozék-katalógusa, amelyben a kupé mellett ott láthatjuk a nyitható tetős változatot is.

Rögtön a kerékpártartóval a hátulján, illetve részben olyan felnikkel, amelyek nem a feláras extrák, hanem az utólagos kiegészítők között szerepelnek. Egyébként semmi extra karosszéria-toldat nem látható az autón, és amennyire a belső tér látszik, ott sincs semmi különleges extra.

A képeken kívül a következőeket tudjuk a BMW 4-es kabrióról, a forgalmazás 428i, 435i, 420d és 430d motorokkal indul, és elég hamar megjelenik majd a 420i és a 435d xDrive változat is, utóbbival egyszerre a kisebb motorokhoz is elérhetővé válik az összkerékhajtás. Az M4-es kabrió csak a jövő év vége felé várható, várhatóan egyszerre mutatkozik majd be az M4 Coupé, M4 Cabrio és az M4 Gran Coupé is.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!