Húsz hétüléses Orlando az SOS Gyermekfaluknak

2010. december 14. (kedd)
A százéves jubileumát ünneplő Chevrolet száz autót adományoz SOS gyermekfaluknak 2011-ben, ezek közül húsz lesz hétüléses Orlando.
  • A+
  • A-
  • P
  • @>
  • |<

A Chevrolet és az SOS Gyermekfaluk európai partnerségének keretében a Chevrolet – százéves jubileumát megünneplendő – száz darab autót ad át az SOS Gyermekfaluknak. Ezekből húsz Orlando lesz. A szembeötlő crossover stílusú, remekül variálható hétüléses kocsi tökéletes választás a napról napra ezerféle feladat előtt álló családoknak, iskolába és sportolni járáshoz, a háztartás ellátásához, barátok felkereséséhez.


Az SOS Gyermekfalu egy független, nem kormányzati gyermekjóléti szervezet, amely szerető otthont biztosít elárvult vagy elhagyatott gyermekeknek, megelőző támogatást nyújt gyermekük elveszetésének veszélyével szembenéző családoknak, és oktatási intézményeket tart fenn. "Autók rendelkezésre bocsátása tőlünk, mint autógyártótól, a legtermészetesebb mód, hogy segíthessünk. Reméljük, hogy ezek a járművek megszépítik a gyermekek és gondviselőik mindennapi életét," mondta Wayne Brannon, a Chevrolet Europe elnöke. "Büszkék vagyunk, hogy támogathatunk egy olyan független, odaadó és elkötelezett szervezetet, mint a családi tragédiákat enyhítő SOS."

  Száz autót - köztük húsz darab Orlandót - adományoz a Chevrolet az SOS Gyermekfaluknak 2011-ben Száz autót - köztük húsz darab Orlandót - adományoz a Chevrolet az SOS Gyermekfaluknak 2011-ben

A "Wheels for Kids" program fokozza a gyerekek és nevelőszüleik mobilitását, illetve megkönnyíti, hogy az SOS Családtámogató Program munkatársai felkeressék a hátrányos helyzetű családokat. "A Chevrolet autói, a kiskocsitól a hétülésesig, nagy becsben állnak a különböző felhasználóknál," mondta Richard Pichler, az SOS Children's Villages International főtitkára. "Az SOS-nevelőanyáknak ugyanazon okokból, ugyanolyan mobilisnek kell lenniük, mint a többi szülőnek. Hasonló feladatokat látnak el, és nagy háztartást visznek. Családerősítő Programjainkban a szociális munkásaink szegény közösségekbe járnak ki, hogy segítsenek a családoknak gondoskodni magukról és gyermekeikről. Munkatársaink mobilitása életbevágóan fontos a gyermekek támogatásában," magyarázza Pichler.

  Hamarosan indítanak egy programot, amelynek ekretében a márkakereskedők is támogathatják majd az SOS Gyermekfalukat Hamarosan indítanak egy programot, amelynek ekretében a márkakereskedők is támogathatják majd az SOS Gyermekfalukat

A Chevrolet Orlando 2011 februárjától lesz megvásárolható Magyarországon, a hétüléses kompakt buszlimuzin indulóára 1,8 literes, 141 lóerős benzinmotorral 4 790 000 Ft, a kétliteres, 131 lóerős dízellel 5 790 000 Ft-ot kell érte fizetni. Elsőként a benzinesek érkeznek meg, de nem sokkal később már a dízelek is elérhetőek lesznek – a többesszámot a 163 lóerős teljesítménylépcső indokolja.

Tetszett a cikk? Ossza meg! Facebook Twitter

Ajánlott cikkek

A cikk küldése e-mailben

X
Cikk címe:
Húsz hétüléses Orlando az SOS Gyermekfaluknak

Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:

*-al jelzett mezők kitöltése kötelező!

Cikk megosztása a közösségi portálokon

X

Hozzászólások –

eddig 0 hozzászólás érkezett
HOZZÁSZÓLOK

Hozzászólok a cikkhez

A cikkhez csak bejelentkezett olvasóink szólhatnak hozzá.  Miért kell regisztrálnom? Bejelentkezek | Regisztrálok

Miért kell regisztrálnom?

X
Olvasóink fáradhatatlan aktivitásának köszönhetően az elmúlt évek során a megye meghatározó fórumává váltunk,
ahol cikkeink kapcsán értékes viták, párbeszédek alakultak ki. Ahogy e fórum résztvevőinek száma egyre növekedett,
sajnos a komoly hozzászólások közé egyre gyakrabban keveredtek céltalan, romboló beírások. Ezért éreztük úgy,
hogy eljött az ideje annak, hogy a kommentelés lehetőségét regisztrációhoz kössük, kiszűrve az értelmes fórumozást
zavaró tartalmakat. A regisztrációt ugyanakkor a korábbinál lényegesen egyszerűbbé tettük: elég csak nevet,
fehasználói nevet és emailt megadni. Reméljük olvasóink is úgy gondolják, hogy megéri megtenni ezt az egyszeri és
egyszerű lépést azért, hogy barátságosabb közegben, értelmesebb mederben folytatódhassék a párbeszéd.
(Ha problémája akad a regisztrációval vagy a hozzászólás új módjával, "hozzászólás" tárggyal írjon levelet a info@automotor.hu címre.)

Aktuális: 2016/16-os számunkból

Autó-Motor aktuális címlap
  • Extra: Bud Spencer filmjárművei
  • Vezettük: Audi Q2, Kia Niro, Alfa Romeo Giulia, Honda NSX, Yamaha XSR900
  • Teszt: Fiat Tipo 1.4, Ford Focus RS
  • Tanácsadó: Defektjavítás
  • Használt: Kozmetikai teendők eladás előtt
Autómotor Piactér