Negyedik alkalommal készítik az Ocean Race különkiadást Negyedik alkalommal készítik az Ocean Race különkiadást

Az anyagok és színek a tengert idézik, a különleges dizájnt pedig a hajó fedélzetén töltött élet ihlette. A hagyomány tehát folytatódik, ugyanis történetében negyedszer a Volvo Cars különleges autókért felelős részlege bemutatta a világ egyik legnépszerűbb vitorlásversenye által inspirált új V60, XC60, V70 és XC70 Volvo Ocean Race Edition modelleket.

A legújabb Volvo Ocean Race Edition modellek 2011 júniusában érkeznek meg a márkakereskedőkhöz. A Volvo Cars 7500 Ocean Race kivitel értékesítését tervezi. A négy legnagyobb piac várhatóan Németország, Svédország, Nagy Britannia és Olaszország lesz. A verseny útvonalát érintő Európán kívüli országokban szintén értékesítik majd az autókat.

Egyedi belső kiegészítők vannak a fedélzeten Egyedi belső kiegészítők vannak a fedélzeten

A vásárlók két luxust idéző fényezés, az óceánkék vagy csillámezüst metál színek közül választhatnak, a vitorlázás ihlette fekete és bézs bőrkárpittal együtt. A modellek további jellegzetessége az egyedileg kialakított könnyűfém keréktárcsák, krómozott díszítések és az első sárvédőn csillogó Volvo Ocean Race embléma. A csomagtérrolót nyomtatott, varrott és hímzett Volvo Ocean Race logó díszíti, a textilszőnyegek alumínium részletei a vitorlák behúzósarkára emlékeztetnek, és az alumínium pedálborításokon „Volvo Ocean Race” felirat látható. Emellett a kezelőfelület képernyőjén bekapcsoláskor a Volvo Ocean Race emblémája jelenik meg. A Volvo Ocean Race Edition modellek valamennyi – az adott modellhez és piacon – rendelkezésre álló motorváltozattal elérhetők lesznek.

Kék vagy szürke lehet az Ocean Race széria Kék vagy szürke lehet az Ocean Race széria