Az utóbbi időben Henrik Fisker elképzeléseit a Galpin Auto Sports műhellyel közösen valósítja meg, a hamarosan várható Force 1 néven futó karbon karosszériás, orr-középmotoros sportkocsit is a kaliforniai műhely segítségével készítik el.

Detroitban debütál a Force 1 Detroitban debütál a Force 1



Ezen projektek mellett a GAS-nak még mindig volt kapacitása arra, hogy megvalósítsa Henrik Fisker elképzelései szerint a formatervező egyedi Mercedes S-osztályát. Ránézésre a régi 600-as Mercedes hűtőrácsát az SLS AMG fényszóróit felhasználva építették meg a kocsi elejét, és egyébként is teljesen lecserélték a karosszérialemezeket, a régi stílus szerint vékonyak a tetőoszlopok.

Royal 600 a neve Henrik Fisker személyes Mercedesének Royal 600 a neve Henrik Fisker személyes Mercedesének

Az utastérben teljesen új műszerfal-testet készítettek, de megtartották az S-osztály jellegzetes, két hatalmas képernyős műszeregységét. Ez a különleges retró-Mercedes egyedi példány marad, Henrik Fisker saját használatú autójaként jut majd szerephez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!