A Continental kiemelt támogatásával valósult meg Győrben a Formula Student Hungary verseny, amelyen a magyar induló, a Budapesti Műszaki Egyetem Csapata hatodik lett.

A Győr-Gönyű Kikötőben augusztus 18. és 21. között megrendezett versenyre 14 országból 28 csapat érkezett és a vasárnap esti díjátadó gálán a következő csapatok örülhettek: első helyen a Metropolia Motorsport csapat végzett, második a Continental által támogatott KA-RaceIng e.V. a harmadik pedig a HAWKS Racing e. V. csapat lett.

Hatodik lett a BME csapata a Formula Student Hungary-n, az először induló Kecskeméti Főiskola a huszadik helyen végzett Hatodik lett a BME csapata a Formula Student Hungary-n, az először induló Kecskeméti Főiskola a huszadik helyen végzett

A Budapesti Műszaki Egyetem csapata az Endurance és Autocross kategóriában harmadik helyen, összesítve pedig a hatodik helyen, míg az idén debütáló Kecskeméti Főiskola csapata a 20. helyen végzett. A versenysorozat – és ezen belül 7 versenyző csapat, köztük a BME Racing Team – egyik fő támogatója a Continental, így a fővárosi csapat is meghívást kapott szeptember 17-ére Németországba, a Celle melletti Contidrom tesztpályán való „versenyen kívüli megmérettetésre”, ahol a leendő mérnökök újabb lehetőséget kapnak, hogy próbára tegyék versenyautóikat. Az esemény arra is alkalmat ad, hogy a meghívottak megoszthassák tapasztalataikat más versenyzőkkel és a Continental mérnökeivel. Mindezen túl pedig szintén itt kezdik el kidolgozni a 2012-es Formula Student Racing sorozat első elképzeléseit és terveit.