Quanzhou városában még csütörtök hajnalban pusztított egy utcán a Mercedes G 55 AMG részeg sofőrje. Először egy taxinak ütközött, majd a jádára hajtott, ahonnan aztán egyszerűen kitolatott, és folytatta az ámokfutást.

Odébblökött egy kisautót, majd a menetiránnyal szemben behajtott egy egyirányú utcába, ahol három autónak is nekiütközött, mielőtt egy Volkswagennek és egy Nissannak nekiütközve végül mozgásképtelen lett az autója. Az utolsó balesetben felhajtott a VW orrára, a vétlen autó női vezetőjét súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A Mercedes G-osztály sofőrje gyalog elmenekült a helyszínről, és úgy látszik, annyira azért nem volt részeg, hogy magával vigye terepjárójának rendszámtábláit is. Nem mintha ez segítene rajta, hiszen egyfelől ott van az alvázszám, arról nem is beszélve, hogy számos fénykép is készült az esetről, és több szemtanú is van, aki szívesen tanúskodik majd.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!