Nem feltétlenül illik egy Ford márkakereskedés profiljába az autók gyémánttal és Swarovski kristályokkal való borítása – még akkor is, ha a hamarosan induló Vignale márkával a tehetősebb vásárlóréteget kívánják megszólítani – de a brit Jennings Ford mégis felvette a kínálatába ezt a szolgáltatást.

A bemutatóautó egy Ford Kuga, amelyről semmit nem tud meg a kedves érdeklődő (se évjárat, se erőforrás, se futásteljesítmény nem szerepel a hirdetésben) azon kívül, hogy 1 millió fontot, azaz 420 millió Ft-ot kell fizetnie érte. Részletre is odaadják az autót, 42 millió Ft letét után vihető el a Kuga, majd 60 hónapon át laza 9,1 millió Ft-ot kell kicsengetni; a végösszeg ebben az esetben eléri az 590 millió Ft-ot. Persze nem muszáj rögtön megvenni a bemutatóautót, bármelyik más kocsira alkalmazható a valódi gyémántokból és Swarovski kristályokból készülő bevonat, ebben az esetben ugyanazokkal a kondíciókkal lehet hozzájutni, mint a meghirdetett Kugánál. A hirdetésben talán azért nem részletezik az autót, mert azt tulajdonképpen ajándékba adják…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!