Piszok nagy mázlija volt egy 31 éves úriembernek Angliában, aki lakott területen veszítette el uralmát egy Lamborghini Murciélago fölött, három autót tört össze, mielőtt egy drótkerítésben elakadt volna az autója – és sértetlenül szállt ki autójából.

Holbeck-ben egy vasúti híd alatt adott túl nagy gázt a fiatalember, majd megpördült az autója, amelynek orra és hátulja is alaposan összetört, miközben három szabályosan parkoló autónak csapódott, és végül egy drótkerítésben akadt meg.

Egy szemtanú hallotta a balesetet, mire megfordult, már csak a füstölgő szuperautó-roncsot látta, és már a mentőket akarta hívni, amikor felnyílt a sportkocsi ajtaja, és kiszállt belőle a vezető, aki aztán maga hívta a rendőröket. A sportkocsi ára valahol 100 000 font fölött lehetett a baleset előtt, a három vétlen autó helyreállításának költsége nem ismert, csak annyi, hogy azok használhatatlanok lettek a balesetben.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!