Szándék volt, kézügyesség nem. Csak nagy vonalakban hasonlít a Mustangra az orr Szándék volt, kézügyesség nem. Csak nagy vonalakban hasonlít a Mustangra az orr

Úgy tűnik, nem tudott dönteni az ismeretlen építő azzal kapcsolatban, mi is a kedvenc autója, ezért megvette a legolcsóbbat, és a két másikat pedig ráépítette.

Deszka volt a minta az oldalfal díszítésénél? Deszka volt a minta az oldalfal díszítésénél?

Röviden ennyi ennek a BMW 730-asnak a története, ami önmagában már klasszikusnak számít, de így, átépítve inkább csak szomorú. A Ford Mustang orrot nem sikerült valami jól rárakni a bajor limuzin elejére, nem segít a dolgon a hókotró-szerű első spoiler sem.

A C oszlop árulkodik arról, hogy egy ártatlan BMW 7-est áldoztak fel ennek az autónak az elkészítéséhez A C oszlop árulkodik arról, hogy egy ártatlan BMW 7-est áldoztak fel ennek az autónak az elkészítéséhez

A hátsó rész átalakítása már jobban sikerült, talán azért, mert a lámpákat kölcsönző Nissan Skyline-ból gyárilag is volt négyajtós, így már hozzászokhattunk a látványhoz. Nem, mintha ettől helyénvaló lenne a dolog. A legfurcsább az egészben, hogy az autó továbbra is büszkén viseli magán a gyári, kék-fehér márkajelzést.

Egész jól sikerült a Skyline-lámpák elhelyezése - de akkor miért hagyták meg a márka- és típusjelzést? Egész jól sikerült a Skyline-lámpák elhelyezése – de akkor miért hagyták meg a márka- és típusjelzést?