Az Edmonton Food Bank nevű jótékonysági szervezet számára rendeztek gyűjtést egy bevásárlóközpont parkolójában Jeep tulajdonosok. A látványos fényképek kedvéért egy férfi egy másik Wrangler első kerekére kaptatott fel, ahogy az alábbi felvételen is látható.

Itt egy pillanatra megállt, és mosolyogva pózolt, majd leállította autójának motorját, és kiszállt a kocsiból. Ekkor ismeretlen okból beindult a jármű motorja, és mivel azt sebességben hagyta a sofőr, az előreugrott, és a szembe sorban parkoló másik Wranglernek ütközött, és rá is hajtott, végül felborult a vezető nélküli kocsi. E közben egy 20 éves hölgyet halálra taposott az autó, amelynek sofőrje szintén súlyos sérüléseket szenvedett, hiszen amikor az autó megindult előre, még nem szállt ki teljesen a járműből. Azonnal megkezdték ugyan a fiatal hölgy újraélesztését, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. Mintegy százan látták testközelből a balesetet, többen sokkos állapotba kerültek. A rendőrség vizsgálja, mitől indult be a Wrangler motorja, és hogy a rendezvény biztosítása megfelelő volt-e.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!